Bonjour Hei Hello Hola Hey Bonjour Hej Ahoj Alo Ey

Mitt navn er Kristine Haugen Parrington

Jeg er utdannet grafisk designer og interiør designer, jeg er mildt sagt opptatt av design. Jeg er interessert i å hjelpe deg som trenger et vakkert og fungerende ansikt utad, for det er vel nettopp det en nettside er – ditt ansikt utad. Nettsiden din er ofte din neste kunde sitt aller første møte med deg og din bedrift.

Hvorfor velge en webdesigner?

Det er mye som skal på plass når man designer en nettside. Hvilken hosting skal man bruke? Hvordan sørger man for en sikker nettside med responsiv design, en oversiktlig navigasjon og et godt design? Man må huske å koble til sosiale medier, gjøre tekst SEO vennlig og passe på at personvern er up to date. Det er ikke lett å vite hvor man skal begynne!

Derfor har du meg!

Jeg vil sørge for et godt design som er attraktivt, som gjør at dine neste kunder ønsker å se videre. Her er nøkkelen en kombinasjonen av et behagelig uttrykk og din personlighet. Så må man ikke glemme alt det praktiske som må til. En oversiktlig nettside og navigasjon slår sjeldent feil, og i kombinasjon med SEO vennlig tekst, riktige bilder og godt design er man på god vei. 

Har du spørsmål eller tanker rundt din neste nettside?